(FOTO)Sabin și Florin Bumb din Tăuții de Sus au primit cuțitul câștigător la Chefi la cuțite. Cei doi merg în etapa următoare

Îmbrăcați în straie populare, Sabin Bumb (54 de ani) și fiul acestuia Florin Bumb (28 de ani) au intrat în competiția Chefi la cuțite de la Antena 1, care s-a difuzat în cursul serii de ieri, 21 septembrie. Ambii au primit cuțitul câștigător care-i va duce în etapa următoare.

Sabin Bumb a gătit zamă de ardei umpluți, iar fiul acestuia, Florin a pregătit paste carbonara. Bruschetele cu roșii și unsoare de porc au fost gătite de ambii. Emoțiile au fost colosale mai ales în momentele jurizării. Chefii, Sorin, Scărlătescu și Florin au primit cadouri personalizate create de meșterul popular, dar și de fiul și iubita acestuia. Cadourile au constat în straițe maramureșene, tocătoare și sticle cu pălincă ornate manual de Florin și Mădălina.

Sabin Bumb, meșter popular: ”Am avut emoții emoții foarte mari, un vis devenit realitate. O promisiune făcută mamei mele cu mulți ani în urmă că, voi face tot posibilul să fie mândră de mine. Pentru realizarea preparatelor zamă de ardei umpluți, bruschete cu roșii și untură de porc, paste carbonara, am avut o oră la dispoziție să le finalizez alături de fiul meu Florin. Timpul a fost suficient. Când am intrat pentru jurizare au fost momente unice în viață de care nu poți avea parte decât dacă ajungi acolo, la Chefi la cuțite. A fost sezonul 10, sezonul de aur al emisiunii. Când am văzut că am primit cuțitul câștigător am simțit că promisiunea mea este realizată la fel și visul pe care l-am avut de când a început această emisiune. Acum, suntem conștienți că începe greul pentru amândoi, deoarece amândoi am primit cuțitul câștigător. Pe mai departe nu vom mai putea forma o echipă, fiecare trebuind să se descurce pe cont propriu în bootcamp. Doamne, ajută!”

Sabin Bumb are 54 de ani și locuiește în Tăuții de Sus de mai bine de 25 de ani. De loc se trage din Ferneziu, iar la origini are sânge de moț, tatăl acestuia fiind din zona Munților Apuseni. La bază, Sabin Bumb este meșter popular, sculptor, un artist recunoscut pe plan județean, lucrările sale fiind apreciate de foarte mulți turiști care au trecut pragul județului Maramureș.

Sabin Bumb este căsătorit de 30 ani cu Marina Bumb. Filul lor, Florin, în vârstă de 28 de ani, urmează meseria tatălui său. Îi place foarte mult ceea ce face acum și intră în fiecare zi cu multă plăcere în atelierul familiei. Soții Bumb au și o fiică, Mădălina, în vârstă de 25 de ani, care s-a stabilit la Cluj.

Vă reamintim că în 9 septembrie Nea Marin a trecut pragul casei familiei Bumb-AICI POZE ȘI MATERIALUL

Ziarul de Maramureș le dorește mult succes în continuare!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!