(FOTO)Un sucevean a fost nevoit să dea jos afișele pe care le-a lipit pe 40 de stâlpi din Baia Mare. Tânărul s-a ales și cu o sancțiune contravențională

Un tânăr, care a lipit afișe pe mai multe străzi din Baia Mare a fost amendat cu 1.000 de lei. Mai mult, acesta a trebuit să dea jos toate aceste afișe de pe cei 40 de stâlpi pe care le-a lipit.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, domiciliat într-o localitate din Suceava a fost prins polițiștii locali în timp ce lipea afișe pe stâlpii de electricitate din zona străzii Culturii intersecție cu strada 9 Mai.

Luat la întrebări, tânărul a recunoscut că nu are autorizație pentru a-și face public anunțul, privind executarea de diverse lucrări în construcții, în acest mod. În acest context, polițiștii locali i-au întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, conform HCL nr. 223/2013, Cap.VI pct.1.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în sumă de 1.000 de lei. Pe lângă acești bani, pe care trebuie să-i plătească, acesta a fost nevoit să dea toate afișele jos de pe cei 40 de stâlpi pe care le-a lipit.

Direcția Poliția Locală Baia Mare roagă pe această cale cetățenii municipiului Baia Mare, ca atunci când constată sau observă săvârșirea unor astfel de fapte, să anunțe telefonic la Dispeceratul Direcției Poliția Locală Baia Mare, la numerele de telefon 0372702702 sau 0262/218 961, pentru a trimite un echipaj de polițiști locali în zona semnalată.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!