În 1 aprilie 2024 nu s-a înregistrat niciun accident de circulație cu victime pe drumurile publice din Maramureș - Ziarul de Maramures

În 1 aprilie 2024 nu s-a înregistrat niciun accident de circulație cu victime pe drumurile publice din Maramureș

Poliția Maramureș: 1 aprilie 2024 a fost o zi în care nu s-a înregistrat niciun accident de circulație cu victime pe drumurile publice de pe raza județului Maramureș.

Prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere, depistarea și luarea măsurilor legale față de cei care pun în pericol siguranța traficului rutier rămân priorități ale polițiștilor maramureșeni. În acest sens, polițiștii acționează zilnic pe anumite tronsoane de drum.

Ieri, 01 aprilie a.c., polițiștii orașului Șomcuta Mare au desfășurat activități pe drumurile publice de pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. La acțiune au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș, fiind verificată și starea tehnică a autovehiculelor oprite pentru control.

Astfel, pe parcursul a trei ore, polițiștii au oprit pentru verificări 31 de autovehicule și au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale. Abaterile constatate au fost sancționate cu amenzi a căror valoare a depășit 12 000 de lei. Totodată, polițiștii au retras trei certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri vor continua acțiunile pe tot parcursul săptămânii.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!