Gabriela Hofer, președinte FAUR MM: ”Femeile din politica aduc eleganță, devin voci și sunt apropiate de zona socială a societății” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Gabriela Hofer, președinte FAUR MM: ”Femeile din politica aduc eleganță, devin voci și sunt apropiate de zona socială a societății”

Vineri, 10 noiembrie, a avut loc lansarea organizației femeilor de AUR din Maramures, desfășurată într-un cadru festiv. La eveniment au fost prezenți deputatul Darius Pop, președinte AUR Maramureș, dr. Sorin Muncaciu, deputat AUR Galați, Bogdan Hodorogea, președinte AUR Baia Mare precum și președinții zonali ai organizațiilor AUR Maramureș.

Gabriela Hofer, președintele Organizației de Femei AUR Maramureș a transmis redacției noastre mesajul său pentru doamnele, domnișoarele și simpatizantele AUR pe care-l publicăm integral, mai jos.

În primul rând, aș dori să le mulțumesc tuturor doamnelor și domnișoarelor din Organizația de Femei AUR Maramures pentru prezența, implicarea și sprijinul pe care mi-l acordă de fiecare dată când organizăm ședințe și întâlniri. Pe această cale, doresc să invit simpatizantele să ni se alăture.

Acum este vorba despre noi, femeile. Despre femeile care doresc sa se implice, care doresc sa faca politica deoarece implicarea noastra asigura echilibru, responsabilitate si atitudine. Noi venim cu energie si putere de lucru si avem un alt mod de-a face politica. Suntem deschise spre un dialog constructiv, suntem mai asezate si intelepte.

As putea sa mai spun despre femeile din politica, ca ele aduc eleganta si sunt loiale, sunt muncitoare si meticuloase in toate activitatile pe care le desfasoara, ele devin voci la diverse nivele, de la local la judetean, de la nivel parlamentar pana in guvern si mai departe la Parlamentul Uniunii Europene. Aceste voci trebuie sa demonstreze ca au un cuvant de spus.

Trebuie sa fim acolo, in politica pentru ca EXISTAM, pentru ca noi femeile, reprezentam jumatate din societate si pentru ca avem o responsabilitate fata de aceasta. NOI, suntem cele care duc greul in familie, in comunitate si pentru aceasta, suntem mai aproape de zona sociala a societatii, care are mare nevoie de noi.

In orice partid, trebuie sa existe un echilibru intre femei si barbati, intre tineri si seniori, deoarece este nevoie de unitate, incredere si putere pentru a lupta impreuna, in echipa care va schimba viitorul romanilor. O echipa ce va dobori alianta paguboasa ce conduce astazi Romania, incepand cu anul 2024. Si aceasta echipa este echipa AUR! Împreună suntem puternici!

Succes, AUR!”

Gabriela Hofer,
Presedinte Organizația de Femei AUR Maramures

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!