Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Maramureș - Ziarul de Maramures

Candidații AUR pentru alegerile europarlamentare vin în Maramureș

Caravana „Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se va afla în data de 16 noiembrie în județul Maramureș.

Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în Baia Mare și Sighetu Marmației.

În Baia Mare Caravana „Patrioți în Europa” se va afla în PARCARE HOTEL RIVULUS (platou București), iar în Sighetu Marmației aceasta va poposi în str. GHEORGHE ȘINCAI, nr. 15.

AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri.

Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările.

”Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European. Vă așteptăm pe 16 noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România”, transmite Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Lasă un comentariu

Ziarul de Maramures

Trebuie să știi

error: Conținut protejat !!