Lucian Morar Jr., TSD Maramureș: ”Am înțeles viziunea partidului.” Lucian este un tânăr manierat cu un potențial uriaș - Ziarul de Maramures

Lucian Morar Jr., TSD Maramureș: ”Am înțeles viziunea partidului.” Lucian este un tânăr manierat cu un potențial uriaș

Pe tânărul Lucian Morar am avut plăcerea de a-l cunoaște în urmă cu câteva luni, când am participat la un eveniment organizat de administrația publică locală băimăreană. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că scena politică mai are o șansă, o șansă care poate să vină din partea tinerilor curajoși care-și doresc o carieră pe acest segment.

Despre Lucian, cum îmi place mie să-i spun, pot să afirm că este un tânăr manierat, diplomat, elegant, șarmant, răbdător, isteț, ambițios, cu un discurs bun, cu un potențial uriaș care trebuie exploatat. E drept că se găsește la început de drum și e logic să fie așa dată fiind vârsta acestuia însă am văzut în el caracterul. Un caracter de luptător care nu se va lăsa învins de nimeni și nimic până nu va obține ceea ce și-a propus. Alegerea pe care el a făcut-o, aceea de a intra în organizația tinerilor sociali-democrați, este una de bun augur deoarece i se potrivește ca o mănușă. Cu siguranță va face treabă bună și sincer doresc să vă mărturisesc că este un atu în plus pentru acest partid faptul că își promovează tinerii, iar seniorii vin în sprijinul acestora.

Ieri după-masă l-am contactat pe Lucian pentru un punct de vedere cu privire la intrarea sa în organizația tinerilor TSD-iști maramureșeni, pe care îl redau mai jos, integral.

Lucian Morar Jr., TSD Maramureș: ”În primul rând, aș dori să mulțumesc președintelui Partidul Social Democrat, domnului Gabriel Zetea și întregii echipe a organizației județene pentru primirea de care am avut parte și încrederea acordată. Intrarea mea în PSD Maramureș a venit în urma unor discuții purtate cu organizația județeană. Am înțeles viziunea partidului și apreciez susținerea pe care o au pentru tineri. Împreună cu ceilalți tineri din TSD Maramureș ne dorim să construim o organizație puternică de tineret la nivel județean. Vom începe să construim organizații în toate localitățile din Maramureș, ca până la finalul anului să avem reprezentați în fiecare UAT-uri. Mă bucur că în acest partid, tinerii contează și sunt auziți!”

Succes, Lucian!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!