Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator: Am convingerea că interesul USR este legat doar de obținerea unor funcții guvernamentale - Ziarul de Maramures

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator: Am convingerea că interesul USR este legat doar de obținerea unor funcții guvernamentale

Într-o postare  făcută pe o rețea de socializare, senatorul de Maramureș, Cristian NiculescuȚâgârlaș acuză partidele politice, respectiv USR, PSD și AUR de faptul că au aruncat țara în haos.

Tot demnitarul consideră că actuala criză în care se găsește România se datorează USR-ului, care a dezertat dintr-o coaliție de guvernare girată cu voturile românilor. Mai mult, aceștia se ascund în spatele lui Dacian Cioloș, iar singurul interes pe care-l au este obținerea unor funcții guvernamentale.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș: Am citit cu uimire mesajele trimise de ieri încoace de reprezentanții USR către PNL, inclusiv pe cel al lui Brian Cristian, în care se vorbește cu entuziasm de parteneriat cu PNL, coaliție de guvernare. Mi-e clar că cei de la USR fie au memorie extrem de scurtă, pentru că în urmă cu câteva zile ne numeau ciuma galbenă, ne acuzau de hoție și de iresponsabilitate, fie sunt doar niște oportuniști care vânează doar funcții și demnități publice.

Văzând cât de repede au dat jos un guvern din care au făcut parte până de curând, iar acum se încolonează toți în spatele lui Dacian Cioloș, susținând că e cea mai bună variantă de premier pentru România, am convingerea că interesul USR este legat doar de obținerea unor funcții guvernamentale, nu de rezolvarea problemelor reale ale românilor. După ce a aruncat țara în criză, dezertând dintr-o coaliție de guvernare care avea un program validat de voturile românilor, acum USR vorbește de responsabilitate. Poate îi ascultă cei de la PSD și AUR, alături de care au aruncat țara în haos.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!