Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: Mediul rural are nevoie de întreg sprijinul Uniunii Europene - Ziarul de Maramures

Breaking News

Gabriel Zetea, deputat PSD Maramureș: Mediul rural are nevoie de întreg sprijinul Uniunii Europene

PSD Maramureș și PES activists Maramureș s-au alăturat campaniei ”Sate românești cu bani europeni”, care urmărește să atragă atenția instituțiilor europene cu privire la problemele existente în comunitățile rurale.

Deputat Gabriel-Valer Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Vom ajunge în cât mai multe sate din Maramureș și vom discuta ”la firul ierbii” despre soluțiile necesare pentru a obține sprijin în mediul rural. Colegii mei s-au întâlnit cu Cristian Rus din Coroieni, apicultor, care estre unul dintre cei care a reușit să obțină, prin Programul ”Tinerii fermieri, fonduri europene cu care a pus pe picioare o afacere înfloritoare. Sunt mândru că printre propunerile care vor ajunge în Parlamentul European se regăsesc și ideile transmise de elevii Liceului Tehnologic Agricol ”Alexiu Berinde” Seini. Sub coordonarea actualului inspector școlar general, Mihai Pop, liceenii de aici au început, cu ani în urmă, să cultive legume în solariile proprii, pe care ulterior le-au comercializat.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!