Darius Pop, deputat: PCR încă trăiește, iar pentru viitorul Romaniei, va urma o luptă crâncenă - Ziarul de Maramures

Darius Pop, deputat: PCR încă trăiește, iar pentru viitorul Romaniei, va urma o luptă crâncenă

George Simion: Vrem să știm la ce v-ați referit când ați vorbit de sclavi moderni ai Europei?

Discursul fastuos, naționalist și plin de promisiuni al noului prim-ministru Marcel Ciolacu ne-a emoționat până la lacrimi, dar repede ne-am și liniștit când am conștientizat că tot ei au condus țara de peste 30 de ani. În concluzie, PCR încă trăiește, iar pentru viitorul Romaniei, va urma o luptă crâncenă pe care doar uniți o vom putea birui, a scris pe pagina sa, de Facebook, deputatul AUR Maramureș, Darius Pop.

De precizat ar fi faptul că, demnitarul a participat și la audierea miniștrilor Transporturilor și Culturii despre care spune că: ”Am asistat la o cacealma, din pacate și spre surprinderea mea, nu am fost deloc impresionați de răspunsurile primite. Încă o dovadă de neprofesionalism și consolidare a pozițiilor cu orice preț în detrimentul românilor. Îmi este mai clar ca niciodată că singura soluție cu adevărat viabilă pentru o guvernare normală în 2024, va fi AUR”.

AUR rămâne în opoziție ca și până acum. Președintele AUR, George Simion, a taxat activitatea celor două partide PNL și PSD, care au fost implicate în guvernarea României de la revoluția din 1989 încoace.

George Simion, președinte AUR: ”Vrem să știm la ce v-ați referit când ați vorbit de sclavi moderni ai Europei?” Discursul președintelui AUR, jos, în video!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!