Călin Bota, deputat: Am încredere că miniștrii liberali vor avea o contribuție importantă pentru dezvoltarea României - Ziarul de Maramures

Călin Bota, deputat: Am încredere că miniștrii liberali vor avea o contribuție importantă pentru dezvoltarea României

Deputatul Călin Bota consideră că noii miniștri liberali vor avea un aport considerabil la implementarea proiectelor care vizează dezvoltarea României.

Echipa liberală este una performantă, spune demnitarul.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș: ”Prin votul de ieri din Parlament, am investit un guvern nou, cu o echipă performantă de miniștri liberali, oameni responsabili și implicați în modernizarea țării. Am încredere că miniștrii liberali vor impune la nivelul guvernului prioritățile partidului nostru și că vor avea în continuare o contribuție importantă în implementarea proiectelor esențiale pentru dezvoltarea României.

În opinia colegului său, parlamentar, Florin Alexandru-Alexe, acesta vede noul guvern ca fiind compus atât tineri energici, cât și politicieni cu experiență.

Florin Alexandru-Alexe, deputat PNL Maramureș: ”Partidul Naţional Liberal a propus o listă de miniștri responsabili, capabili să se implice în procesul de modernizare a României. Din noul guvern fac parte atât tineri energici, cât și politicieni cu experiență. Am convingerea că echipa PNL o să impună în noul guvern prioritățile liberale – asigurarea fondurilor necesare pentru investiții și independența energetică a României.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!