Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Prin votul dat, asigurăm stabilitatea țării, într-un context dificil și sensibil” - Ziarul de Maramures

Breaking News

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Prin votul dat, asigurăm stabilitatea țării, într-un context dificil și sensibil”

A fost investit Guvernul Ciolacu

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit ieri în şedinţă comună, pentru investirea Guvernului Ciolacu.

Senatorul de Maramureș, Sorin Vlașin, are toată încrederea că obiectivele asumate de PSD vor fi duse la îndeplinire. Tot demnitarul a punctat faptul că actuala guvernare are un program asumat pe care-l va implementa responsabil.

Sorin Vlașin, senator PSD Maramureș: ”Prin votul dat, asigurăm stabilitatea țării, într-un context dificil și sensibil, pentru că dezvoltarea și modernizarea nu sunt posibile fără temelia stabilității. Programul de guvernare propus este unul ambițios și complex, însă, așa cum spunea și noul premier Marcel Ciolacu, actuala guvernare este în primul rând una despre asumare și responsabilitate. VIZIUNEA pentru NAȚIUNE propusă românilor va aduce fiecărei categorii de cetățeni un trai mai bun. Guvernul investit ieri și-a asumat obiective clare și îndrăznețe, printre care amintesc: salariu de minim 500 de euro, creșterea pensiilor și eliminarea pensiilor speciale, dezvoltarea industriilor strategice și dezvoltarea economică în general. Însă cea mai frumoasă și importantă promisiune este aceea că România va fi a tuturor românilor!

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!