Deputat Darius Pop, Simona Petcu și Gabriela Hofer prezenți la șezătoarea tipic maramureșeană din Finteușu Mare - Ziarul de Maramures

Breaking News

Deputat Darius Pop, Simona Petcu și Gabriela Hofer prezenți la șezătoarea tipic maramureșeană din Finteușu Mare

În weekendul trecut, la Finteușul Mare a avut loc evenimentul Șezătoare în Maramureș – „Meșteșuguri, tradiții și obiceiuri românești de AUR” , organizat de Gabriela Hofer, președinta „Organizației de Femei” din cadrul AUR Maramureș.

Evenimentul a fost unul reușit, iar cei prezenți s-au putut bucura de obiceiurile vremurilor trecute.

”Am avut si invitați speciali. Este vorba despre d-na Simona Petcu, candidat AUR la alegerile europarlamentare și nu în ultimul rand, pe președintele Aur Maramureș, dl. deputat Pop Darius. Păstrarea tradițiilor și credința, sunt obiective ale Partidului AUR. Tradiţiile populare româneşti rămân tezaurul nostru cel mai de preţ, iar noi trebuie să facem tot ce se poate pentru ca ele să se păstreze vii în mintea copiilor şi a generațiilor viitoare de români. Totul intr-o Uniune Europeană care respectă identitatea națională. Mulțumesc din suflet colegilor care au fost alături de Organizația de femei de AUR Maramureș, gazdelor noastre, familia Fătul care cu inima deschisă ne-a sprijinit în organizarea acestui eveniment, precum și Corului Bărbătesc din Finteușul Mare care ne-a colindat”, a precizat Gabriela Hofer, președinte Organizația de Femei AUR Maramureș. 

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Șezătoarea a fost una reușită din punctul meu de vedere. Păstrarea tradițiilor și credința, rămân tezaurul nostru cel mai de preţ, iar noi trebuie să facem tot ce se poate pentru ca ele să se păstreze vii în mintea copiilor şi a generațiilor viitoare de români. Mă bucur că la acest eveniment am avut-o alături și pe doamna Simona Maria Petcu, candidat AUR la alegerile europarlamentare. Doresc să-i mulțumesc și familei Fătul pentru găzduire, corului din Finteușu Mare și preotului paroh Lupse Ionutz, pentru prezență și binecuvântare. O felicit și pe colega mea, Gabriela Hofer. Pe această cale aș dori să le urez tuturor maramureșenilor un Crăciun fericit!”

Video-Vifaime, Vilfaime! interpretat de oaspeții șezătorii și gazde.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!