Deputat Darius Pop: ”Singura instituție care poate avea grijă de copii este familia”. AUR Maramureș participă la protestul din Capitală - Ziarul de Maramures

Deputat Darius Pop: ”Singura instituție care poate avea grijă de copii este familia”. AUR Maramureș participă la protestul din Capitală

Sâmbătă, 6 mai, delegația AUR Maramureș va participa la protestul din București, care se va desfășura în fața Parlamentului (Izvor), de la ora 16.00.

Protestul se desfășoară pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la Proiectul de Lege 145/2023.

Deputat Darius Pop, președinte AUR Maramureș: ”Singura instituție care poate avea grijă de copii, este familia. AUR se opune fără rezerve împotriva Proiectului de Lege 145/2023 aflat sub masca, aparent binevoitoare, a prevenirii separării copiilor de familie. PSD, PNL, UDMR, USR doresc să implementeze o lege trasă la indigo după un model toxic, care va afecta în special familiile din mediul rural. Schema vaccinării obligatorii la copii va fi posibilă prin introducerea acestei legi pe care noi o contestăm. Este nevoie de fiecare dintre noi pentru a ne opune împreună proiectelor de lege periculoase pe care globaliștii încearcă să ni le impună. Este foarte important să ne mobilizăm în număr cât mai mare, să le arătăm că nu pot să treacă peste noi, altfel statul va decide pentru copiii noștri. Prin urmare, sâmbătă, 6 mai 2023, vom fi în București pentru a protesta împotriva acestui Proiect de Lege 145/2023, dar și pentru pădurile țării, Hodroelectrica și toate neajunsurile cu care se confruntă cetățenii.

Din Baia Mare delegația pornește sâmbătă la ora 04.00 dimineața din fața Sălii ”Lascăr Pană”, iar din Sighetu Marmației delegația se va îndrepta spre Baia Mare la ora 03.00, dimineața. Împreună, vor forma o coloană care se va deplasa spre Capitală.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!