În ”vizită” la rudele de pe PIRITĂ. Romii, din Vălenii Lăpușului, au fost trimiși la casele lor

Cinci localnici din Vălenii Lăpușului, care au venit în ”vizită” la rudele lor de pe PIRITĂ, au fost trimiși la casele lor de autorități. Acțiunea s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Toate zonele sărace, aflate pe raza municipiului Baia Mare sunt monitorizate de polițiștii locali.

Politistii locali din cadrul Biroului Ordine Publica însoțiți de asistenți personali, polițiști naționali și jandarmi au desfășurat o acțiune de monitorizare a zonei PIRITĂ din municipiul Baia Mare, având ca scop identificare a persoanelor care vin din alte localități și încearcă să se stabilească în mod ilegal aici.

Polițiștii locali au identificat un număr de cinci persoane care provin din localitatea Vălenii Lăpușului, Tg. Lăpuș, care au susținut că au venit în vizită la rude. Polițiștii locali le-au pus în vedere acestor persoane să se deplaseze spre localitatile de reședință.

Actiunile de monitorizare vor continua în toate zonele sărace, care se află pe raza orașului Baia Mare, pentru a preîntâmpina stabilirea ilegală a persoanelor care provin din alte localități precum și ridicarea în mod ilegal de noi adăposturi improvizate.

Acțiunile Direcției Poliția Locală Baia Mare sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!