Ion Sorin Timiș, primar Borșa: ”Justiția mi-a dat dreptate și Matei Mihali a băgat mâna adânc în buzunar după ce m-a jignit”. Banii vor fi donați de edil unei fetițe

Justiția mi-a dat dreptate și Matei Mihali a băgat mâna adânc în buzunar după ce m-a jignit, a declarat pentru Ziarul de Maramureș, primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș.

Edilul donează unei fetițe, care a suferit un cumplit accident de circulație, banii pe care i-a primit de la Matei Mihali, în urma procesului pe care l-a câștigat.

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa: ”Nu mă bucur de necazul nimănui, nu-mi trebuie ce nu-i al meu, dar nici nu las ce-mi aparține. Încă de când am fost mic, părinții mei m-au învățat să-i respect pe cei din jurul meu. Nu haina îl face pe om și nici diplomele nu arată ce are în suflet, dar omenia și respectul nu au nimic de-a face cu cele două. Matei Mihali m-a jignit doar pentru că am „avut îndrăzneala” să-i țin piept și să nu închid ochii atunci când a vrut să ia pădurea borșenilor. Am ales să nu-i răspund în același fel și să las Justiția să facă dreptate. În 20 Iunie 2019, magistrații mi-au dat dreptate, dar abia în urmă cu câteva zile, la intervenția unui executor judecătoresc, Matei Mihali și-a onorat obligațiile care au recurs din sentință. Banii, 10.020 de lei, dispuși de judecător îi donez fetiței Carmen Timiș, care a avut un cumplit accident de circulație, în toamnă.Transform astfel un rău în bine și sunt convins că acest bine mi se va întoarce mie și familiei mele. Știu că am ales drumul cel bun pentru mine, pentru Borșa, pentru borșeni!

Foto-Arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!