IONIROX SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”SCHEMA DE AJUTOR DE STAT HORECA”

IONIROX SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”SCHEMA DE AJUTOR DE STAT HORECA”, proiect inscris si finantat in conformitate cu prevederile OUG nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data primei plati din contractul de finanțare cu Ministerul Economiei Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv data de …22.12.2021…

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC IONIROX SRL prin acordarea de ajutor de stat sub forma de grant pentru HORECA.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-achitarea tuturor obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat si pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.

Valoarea proiectului este de ..57714.00.. lei. Valoarea cofinantarii este 0 lei.

Proiect finanțat de Ministerul Economiei Antreprenoriatului si Turismului.

Persoană de contact: Stefanita Ioan-Constantin
ionirox@yahoo.com tel 0726 586 661

Despre SC IONIROX SRL
SC IONIROX SRL este o societate care ofera servicii de cazare si restaurant, avand locatia în Baia Sprie, str. George Cosbuc, nr. 66 jud. Maramures.
Dorim ca serviciile oferite clientilor nostri sa fie realizate la standarde europene de calitate, utilizand potentialul zonei in care activam.

Contact SC IONIROX SRL
[Date de Contact]
Stefanita Ioan-Constantin
Tel 0726 586 661
E-mail:ionirox@yahoo.com

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!