Jandarmii maramureșeni la datorie în minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

Jandarmii maramureseni vor fi la datorie pe teritoriul județului nostru și în perioada 30 noiembrie-4 decembrie, astfel încât cetățenii să-și poată petrece în siguranță timpul liber.

Jandarmii vor acționa în zonele aglomerate, atât independent cât și în cooperare cu polițiștii, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În ziua de 1 decembrie, pentru siguranța cetățenilor, jandarmii vor fi prezenți la evenimentele dedicate ,,Zilei Naționale a României” ce se organizează în Baia Mare, Sighetu Marmației, Cavnic, Vişeu de Sus şi Șomcuta Mare.

În vederea prevenirii apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniștea publică, Jandarmeria Maramureș recomandă participanților: să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să evite consumul de băuturi alcoolice, să supravegheze permanent bagajele şi bunurile personale, iar dacă sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul jandarmilor aflați în dispozitiv sau la numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!