Jandarmii maramureșeni sunt pe baricade și în acest weekend

Și în acest weekend angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” sunt la datorie.

Astfel, jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de volei masculin dintre echipele Ştiinţa Explorări Baia Mare – SCM Zalău, care va avea loc mâine, 27 februarie a.c., începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

În contextul pandemiei COVID-19, acesta se va desfășura fără spectatori însă jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

De asemenea, sâmbătă și duminică, jandarmii montani din Cavnic vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării evenimentului de promovare a activităţilor sportive în aer liber care va avea loc în zona stațiunii montane Superski Cavnic.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”Chiar dacă aceste activități vor avea loc în conformitate cu normele în vigoare impuse pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, noi suntem prezenți la datorie pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții de siguranță. Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!