Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș solicită ministrului Educației anularea actului administrativ care a dus la reducerea numărul de posturi din inspectoratele școlare - Ziarul de Maramures

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș solicită ministrului Educației anularea actului administrativ care a dus la reducerea numărul de posturi din inspectoratele școlare

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș a înregistrat o interpelare prin care solicitat ministrului Educației, Sorin Câmpeanu anularea actului administrativ care a avut ca și efect reducerea numărului de posturi din inspectoratele școlare.

Demnitarul spune că a făcut un astfel de demers deoarece este nevoie de oameni calificați care să poată gestiona problemele care apar în aceste timpuri dificile.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator de Maramureș: ”Am înregistrat o interpelare adresată ministrului Educației, dl Sorin Cîmpeanu, prin care am solicitat anularea efectelor produse de un act administrativ în baza căruia a fost redus numărul posturilor din inspectoratele școlare și din alte instituții din subordinea ministerului. Am solicitat, de asemenea, reînființarea și ocuparea prin concurs, acolo unde este cazul, a posturilor care au fost desființate în cadrul inspectoratelor școlare județene. Sistemul educațional din România parcurge o etapă dificilă și avem nevoie de oameni calificați care să gestioneze situația actuală.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!