La noi, în Maramureș, nu-i Crăciun fără colindele lui Ștefan Hrușcă-16 decembrie în centrul vechi din Baia Mare

Am făcut o scurtă incursiune pe YouTube și am găsit un colaj de colinde interpretate de Ștefan Hrușcă, iar la comentarii am văzut mesajul postat de doamna Măriuca Feiciuc din Sighetu Marmației, în urmă cu două zile.

Mi-a plăcut enorm așa că, am prins un fragment în titlu și am să-l redau integral, aici: ”Bună dimineața! La noi in Maramureș, nu-i Crăciun fără colindele lui Stefan Hrușcă, bunul Dumnezeu să-l binecuvânteze. Cu respect, Măriuca și familia de la Sighetu Marmației. Doamne, ajută!”

Cei care-l îndrăgiți pe Ștefan Hrușcă puteți să-l vedeți și să-i ascultați colindele vineri, 16 decembrie, de la ora 17.30, la scena amplasată în Piața Libertății (centrul vechi) din municipiul Baia Mare.

Prezența artistului se datorează primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care și în acest an ne-a surprins într-un mod plăcut.

Și pentru că și mie îmi plac colindele interpretate de Ștefan Hrușcă, iar până în 16 decembrie mai sunt 13 zile, vă invit deocamdată și pe dumneavoastră să le ascultați din YouTube dând click pe colajul de mai jos! Însă merită să fiți alături de artist, la concert!

Vă așteptăm pe toți, cu drag, în 16 decembrie, în centrul vechi din Baia Mare!

Luni, 5 decembrie, în centrul vechi al orașului se vor aprinde luminițele de Crăciun

S-a deschis patinoarul din Parcul Mara. O repriză pe gheață-90 de minute

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!