Bărbat împușcat în picior de polițiști. Individul amenința cu o sabie. Acesta a rănit un bătrân de 73 de ani din Budești - Ziarul de Maramures

Bărbat împușcat în picior de polițiști. Individul amenința cu o sabie. Acesta a rănit un bătrân de 73 de ani din Budești

Inițial polițiștii au tras focuri de armă în plan vertical sperând ca omul să se oprească din amenințările pe care le făcea, fiind înarmat cu o sabie. Însă bărbatul nu s-a potolit, fapt pentru care unul din polițiști l-a împușcat în picior.

Acesta a fost internat pentru îngrijiri medicale. Victima, un bătrân de 73 de ani, din localitatea Budești a fost găsit de polițiști cu răni sângerânde.

Cum s-a ajuns la acest incident? Răspunsul l-am primit de la Poliția Maramureș: ”La data de 20 martie a.c. , ora 16.53, polițistii Secției 5 Poliție Rurală Ocna Șugatag au fost solicitați prin SNUAU 112, să intervină la o agresiune soldată cu rănirea unei persoane, în localitatea Budești. La fața locului a fost identificată persoana vătămată, un bărbat, de 73 de ani, care prezenta leziuni. Totodată, polițiștii au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a continuat să fie recalcitrant și i-ar fi amenințat și pe aceștia cu o sabie. S-a efectuat uz de armă, prin focuri de avertisment în plan vertical, iar, ulterior, în direcția bărbatului, în zona picioarelor. Bărbatul a fost imobilizat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, o echipă complexă de polițiști efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor aspectelor și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.”

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, a mai transmis Poliția Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!