Agresor: ”Eu l-am înjunghiat”. Tânăr de 23 de ani înjunghiat în centrul orașului Baia Mare. Polițiștii locali au intervenit - Ziarul de Maramures

Agresor: ”Eu l-am înjunghiat”. Tânăr de 23 de ani înjunghiat în centrul orașului Baia Mare. Polițiștii locali au intervenit

Incidentul s-a petrecut în această seară în jurul orei 19.00. Țipetele tânărului au alertat echipajul de polițiști locali care se aflau în patrulare la două blocuri distanță.

Ajunși în zona cunoscută cu numele ”La Satelit”, intersecția Bulevardului Regele Mihai I cu Bulevardul Unirii, polițistul local Pavel Vasile a acordat primul ajutor tânărului înjunghiat și a rugat cetățenii să sune la 112. Tot cetățenii, martori la tentativa de omor, au fost cei care i-au arătat polițistului local Corodan Lucian, agresorul, care se afla la semafor. Acesta le-a spus celor prezenți: ”Eu l-am înjunghiat”. Întrebat de ce a făcut un astfel de gest, tânărul le-a spus polițiștilor locali: ”Pentru că violează femei”.

La fața locului a sosit un echipaj medical SAJ și polițiști de la Poliția Municipiului Baia Mare. Agresorul a fost încătușat. Acesta va fi audiat. Victima a fost transportată la UPU Baia Mare.

Din primele informații obținute, victima și agresorul, de aceeași vârstă, au fost colegi la Liceul Sanitar din municipiu.

Stire in curs de actualizare.

ACTUALIZARE ora 20.40

Poliția Locală Baia Mare: ”In această seara in jurul orelor 19,00 echipajul de politisti locali format din politist local Corodan Lucian si Pavel Vasile din cadrul Biroului Circulație, in timp ce acestia se aflau pe B-dul Regele Mihai (B-dul Bucuresti) in zona imobilului cu nr.4, eliberand parcarea in vederea igenizarii acesteia si trasarii, au auzit tipete in zona imobilului nr.6, in zona Satelit, unde se aflau mai multe persoane. Politistii locali s-au depasat urgent la fata locului unde se aflau cca 6-8 persoane, care le-au relatat politistilor locali faptul că un tanar de 23 de ani a fost injunghiat de catre alt tanar de aceeiasi vârstă, care se indrepta spre semafor. Atunci politistul local Pavel Vasile a alergat la victima și i-a acordat primul ajutor solicitand celor prezenti să apeleze serviciul unic de urgenta 112 si să solicite să vină ambulanta, în timp ce celalalt politist local Corodan Lucian s-a deplasat catre semafor pentru a-l identifica pe agresor. In momentul urmator, un tanar de 23 de ani s-a deplasat catre politistul local si a afirmat cităm: ,,Eu l-am injunghiat pentru că viola femei „. Politistii locali l-au imobilizat si l-au incatusat, iar după ce i-au facut un control corporal, l-au introdus in autospeciala in așteptarea echipajelor de politie de la Politia Municipiului Baia Mare. Intre timp, la fata locului a sosit salvarea si victima a fost transportata la spital. Politistii locali au predat agresorul echipajelor de politisti din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare, in vederea continuarii cercetărilor. Se pare ca victima si agresorul se cunosteau si au fost colegi la Liceul Sanitar.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!