Tâlhărit în mijlocul străzii pentru 30 de lei. Băimăreanul agresor se află în custodia polițiștilor - Ziarul de Maramures

Tâlhărit în mijlocul străzii pentru 30 de lei. Băimăreanul agresor se află în custodia polițiștilor

Astăzi, 20 martie, la ora 16.28, poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată că pe Bulevard Traian, zona Ursus, s-a produs o tâlhărie.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au identificat victima – un bărbat de 63 de ani, din localitatea Bârsăul de Jos. Întrucât prezenta leziuni corporale, bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost deposedat prin violență de suma de 30 lei.

Activitățile de cercetare și investigare efectuate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea unui băimărean de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

În prezent acesta se află în custodia poliției. Polițiștii desfășoară în continuare activități pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luarea masurilor legale.

CLICK: Agresor: ”Eu l-am înjunghiat”. Tânăr de 23 de ani înjunghiat în centrul orașului Baia Mare. Polițiștii locali au intervenit

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!