Deputatul Darius Pop, prezent la lansarea candidaturii Adrianei Curmei pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației - Ziarul de Maramures

Deputatul Darius Pop, prezent la lansarea candidaturii Adrianei Curmei pentru funcția de primar al municipiului Sighetu Marmației

Adriana Curmei, actual consilier local al municipiului Sighetu Marmației, și-a anunțat candidatura pentru Primăria Sighetu Marmației din partea echipei AUR Maramureș.

Lansarea candidaturii a avut loc în prezența deputatului Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, a doamnei Monica Iagar, candidată pe listele AUR la alegerile europarlamentare, și a doamnei Gabriela Hofer, președinta Organizației de Femei AUR Maramureș. De asemenea, în sală au fost prezenți peste 400 de susținători și membri ai echipei AUR Maramureș.

Lipsa unei administrații performante, orientată către dezvoltare, este vizibilă în Sighetu Marmației – capitala Maramureșului Istoric. Sighetul are cele mai proaste drumuri din municipiile din Transilvania, mai mult de jumătate din străzi sunt neasfaltate, trotuarele sunt impracticabile, clădirile istorice, emblematice ale Sighetului sunt lăsate în paragină și se pot prăbuși oricând, fiind adevărate pericole pentru locuitorii urbei, însă actuala administrație nu se obosește să caute finanțări și să demareze proiecte care să aducă dezvoltare și bunăstare pentru sigheteni.

Aleșii actuali ai PSD-PNL au demonstrat că sunt incapabili de a dezvolta Sighetul, iar echipa AUR Maramureș are oameni bine pregătiți, cu viziune, care vor pune umărul la dezvoltarea municipiului Sighetu Marmației.

”Evoluția și dezvoltarea Sighetului practic nu există, iar pentru a schimba acest lucru este nevoie de o schimbare radicală la nivelul administrației publice locale din municipiul Sighetu Marmației. Este evident că sighetenii merită o administrație performantă, un edil cu viziune, care să lupte pentru bunăstarea cetățenilor și care să își canalizaze eforturile pe proiecte mari, pe atragerea de fonduri europene şi pe atragerea de investitori puternici care să creeze noi locuri de muncă și implicit să contribuie la dezvoltarea economică și socială a Sighetului. Am încredere că doamna Adriana Curmei va câștiga alegerile din 9 iunie 2024 și va demonstra că și la Sighetu Marmației se poate face performanță în administrație!”, a declarat Darius Pop, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean Maramureș, în cadrul evenimentului de ieri.

Ramona Ioana Bruynseels, președinta Organizației de Femei a Partidului AUR, Conf.Dr.Avram Fițiu și Alteța sa Regală, principele Șerban Dimitrie Sturdza, candidați AUR la alegerile europarlamentare, au transmis mesaje video de susținere pentru Adriana Curmei.

Adriana Curmei, candidatul AUR pentru Primăria Sighetu Marmației, a vorbit în cadrul evenimentului despre necesitatea schimbării leadership-ului la nivelul municipiului Sighetu Marmației.

”Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor, să fiu acel lider care aduce schimbare pentru sigheteni. Capitala Maramureșului Istoric merită mai mult. Avem nevoie de fonduri europene, de proiecte concrete prin care să dezvoltăm acest oraș atât de minunat, care ar trebui să fie de referință pentru județul Maramureș, din care tinerii să nu mai plece, ci să rămână și să aibă cât mai multe oportunități de dezvoltare pe toate planurile”, a transmis Adriana Curmei.

Candidatul AUR pentru Primăria Sighetu Marmației a punctat că: ”Proiectele de dezvoltare lipsesc cu desăvârșire, iar în acești ani, din postura de consilier local am văzut cum indiferența și lipsa de interes a conducerii PSD-PNL afectează în mod direct ritmul de dezvoltare a orașului nostru. Un lucru este cert: Sighetul are nevoie de o schimbare, iar noi, echipa AUR Maramureș suntem pregătiți și determinați să punem Sighetu pe harta celor mai dezvoltate municipii din Transilvania și din țară”.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!