Liviu Pop: Dacă sunteți români, dacă vă iubiți copiii și patria veți fi duminică în Piața Revoluției din Baia Mare

Dragi cetățeni ai municipiului Baia Mare, trecem printr-o perioadă extrem de grea. Suntem pe punctul să ne pierdem drepturile și libertățile prevăzute atât în Constituția României, cât și în Carta Drepturilor Omului. Deja suntem într-o astfel de situație.

Persoanele nevaccinate nu mai pot intra în instituțiile publice de stat, în centre comerciale, libertatea de mișcare fiind astfel îngrădită printr-o Hotărâre de Guvern care desi se substituie Constituției noastre este pusă în aplicare. Urmează ca demnitarii să se pronunțe vis-à-vis de certificatul verde la locul de muncă. Luând în considerare nedreptățile care se fac, încălcarea Constituției României, dar și a legilor care guvernează acestă țară mă văd nevoit să protestez cu vehemență și patriotism împotriva hotărârilor date de cei care au adus în pragul segregării poporul.

Suntem cu toții responsabili pentru realizarea unui viitor frumos pentru copii noștri, al țării noastre. Dacă acum nu ne unim pentru copii, tineri, bătrâni atunci, când? Dacă acum nu ne unim pentru a nu ne pierde drepturile și libertățile noastre atunci, când? Fiți curajoși! Fiți patrioți!

Duminică trebuie să transmitem un mesaj deputaților maramureșeni și nu numai. Demnitarii pe care noi i-am votat trebuie să știe că nu ne dorim ca drepturile și libertățile noastre să fie îngrădite. Ei trebuie să știe, că noi, votanții lor, le solicităm să voteze împotriva certificatului verde care restricționează dreptul la muncă și orice alte libertăți și drepturi.

Dacă sunteți români, dacă vă iubiți copiii și patria veți fi duminică în Piața Revoluției (platoul București) la ora 14.00 unde, în mod pașnic, ne vom manifesta doleanțele. Și nu uitați că prin venele noastre curge sângele dacilor liberi și trebuie să le facem cinste.

LIBERTATE, CREDINȚĂ, FAMILIE, PATRIE

Liviu Pop, Sindicatul din Administrația Maramureș

 

Nota REDACȚIEI

Pe lângă solicitarea eliminării certificatului verde, folosit la ora actuală în alte scopuri decât cele prevăzute de UE, protestul de duminică, 31 octombrie 2021, de la ora 14.00, din Piața Revoluției din Baia Mare (platoul București) se va desfășura și împotriva majorării prețurilor la carburanți și a RCA-ului.

În acest sens, de la ora 15.00, manifestarea se va derula atât în coloană auto cât și pe trotuarele municipiului, per pedes.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!