Maramureșenii de AUR vor fi prezenți într-un număr mare la protestul din 2 octombrie din Capitală. CARTEL Alfa-29 septembrie, în fața Prefecturii Maramureș

După congresul PNL unde Florin Câțu a fost ales președintele liberalilor, grupul AUR inițiază un protest masiv in Piața Universității, în ziua de 2 octombrie 2021, de la ora 17:00.

Protestul a fost anunțat de deputatul AUR Maramureș, Pop Darius pe pagina sa de Facebook. Tot aici, demnitarul a precizat că: ”România este a românilor! Cu cât tăcem, cu atât suntem mai vinovați, așa că, la luptă! Am dormit destul! Noi, de astăzi, suntem închiși în casă, iar dreptul fundamental la libertate este grav încălcat. Obligativitatea vaccinării devine o realitate. Oamenilor li s-au interzis accesul în instituții publice, restaurante, hoteluri, scoli, dacă nu dețin certificatul verde, iar așa-zișii liberali și-au ținut congresul nestingheriți și nimeni nu zice nimic.Dacă ei pot să se adune la congres, și noi putem să organizăm protest! Unirea face puterea!”

Facem mențiunea că, în cursul săptămânii curente, mai exact în data de 22 septembrie, senatorii și-au exprimat votul cu privire la certificatul verde, respectiv aprobarea pasaportului sanitar pentru facilitarea liberei circulații pe durata plandemiei de Covid-19, astfel că:

USR, PNL, UDMR – Au votat PENTRU
PSD – ABȚINERE
AUR – ÎMPOTRIVĂ

Luni, 27 septembrie, și deputații vor trebui să-și exercite votul cu privire la certificatul verde. Pe acest subiect vom reveni prin actualizarea materialului prezent.

De precizat ar mai fi faptul că și CARTEL ALFA Maramureș organizează un protest în fața Prefecturii Maramureș, pentru ziua de miercuri, 29 septembrie, însă doar luni, 27 septembrie, se va ști dacă acesta va primi autorizație de la Primăria Baia Mare. Din cele relatate de Florin Hossu, președintele acestei formațiuni sindicale, ar fi voci în administrația publică locală (Comisie) și nu numai, care nu ar fi de acord cu manifestarea stradală. Și pe acest subiect vom reveni cu amănunte.

Foto-Darius Pop, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!