Cătălin Cherecheș: Ne dorim să oferim copiilor oportunitatea să practice gratuit înotul. Alina Potec a acceptat invitația primarului municipiului Baia Mare

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare va iniția un proiect Pilot prin care copiii din clasa 0, să poată practica înotul gratuit. Anunțul a fost făcut în cursul serii de ieri, pe pagina de Facebook a edilului.

Tot în postarea făcută, Cătălin Cherecheș a anunțat faptul că Alina Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a dat curs invitației sale de a veni în Baia Mare.

Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: ”Vicepreședintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, totodată președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, doamna Camelia Alina Potec, ne-a onorat astăzi, 9 martie 2021, invitația și a fost prezentă în Baia Mare. Împreună cu colegii mei din Primărie, am participat la această întâlnire cu foarte multă deschidere, în special în vederea dezvolării infrastructurii pentru natație, dar și pentru educarea prin sport a tinerilor din orașul nostru și sprijinirea sportivilor băimăreni care fac performanță la nivel național și internațional. Am discutat despre importanța susținerii sportului școlar, învățarea și practicarea înotului de către copiii din grupa pregătitoare, respectiv clasa 0. Dorim să lansăm un proiect pilot care să poată fi adoptat ulterior la nivelul fiecărui oraș din România: ne dorim să oferim copiilor oportunitatea să practice gratuit înotul prin susținerea de către municipiu a orelor de înot.”

Cătălin Cherecheș i-a prezentat Alinei Potec proiectul Aquapark-ului Rivulus, care este blocat de autoritățile centrale, solicitându-i sprijinul.

Cătălin Cherecheș: ”I-am prezentat doamnei Potec proiectul realizat de municipiul Baia Mare în vederea construirii Aquapark-ului Rivulus, blocat din nefericire de 3 ani de către autoritățile centrale! Am solicitat și domniei sale sprijinul pentru deblocarea acestui proiect și pentru demararea cât mai urgentă a acestei investiții mult așteptate de către toți băimărenii.”

Foto-Cătălin Cherecheș FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!