Măsuri de ordine publică la meciul de handbal Minaur Baia Mare-CSM Deva

Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele CS Minaur Baia Mare-CSM Deva care va avea loc azi, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”Adresăm organizatorului și staff-urilor auxiliare celor două echipe următoarele: să aducă la cunoştinţa autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol; să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-CoV-2; să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!