”Povești din bucătărie” și ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, în acest weekend

Iubitorii de teatru sunt invitați în acest weekend la spectacolele pregătite de actorii băimăreni. Este vorba despre ”Povești din bucătărie” și ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri”.

Astfel, sâmbătă, 15 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena teatrului se joacă spectacolul ”Povești din bucătărie”, o creație colectivă a actorilor din distribuție, în regia lui Cristian Ban. Din distribuție fac parte actorii Inna Andriuca, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor și Petru Damșa.

Spectacolul îşi propune să aducă în faţa spectatorilor sinceritatea şi căldura unei întâlniri din bucătăria copilăriei fiecăruia dintre noi, dar, în acelaşi timp, reuşeşte să facă o radiografie a uneia dintre cele mai confuze perioade din istoria recentă a României: anii ’90.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Duminică, 16 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul ”Nevrozele sexuale ale părinților noștri” de Lukas Bärfuss, regia Tudor Dreve. Din distribuție fac parte actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin.

Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații. (Ana Liliana Ilea)

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei (10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă/25 lei la premieră.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!