Meteo: Ninsoare slabă în zona montană, rafalele vor atinge 70-80 km/h

Vremea a continuat sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta perioada. Cerul a fost temporar noros. In zona montana inalta a nins slab, cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 0,4 l/mp la statia meteo Iezer. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta de pana la 68 km/h, la statia meteo Iezer, unde a spulberat zapada.

Temperaturile maxime au fost de 6 grade la Baia Mare, Targu Lapus si 7 grade la Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei, a comunicat, astăzi, CJSU Maramureș. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus si Cavnic -1 grad. Stratul de yapada masoara pana la 45 cm la statia meteo Iezer, 15 cm la Targu Lapus, 3 cm in Baia Mare.

Vremea va fi astazi in judet deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros. Local, indeosebi seara si noaptea, va ploua. La munte izolat vor cadea precipitatii mixte si vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari indeosebi la munte iar in zona montana inalta rafalele vor atinge 70-80 km/h, spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 9 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, pe arii restranse se va semnala ceata.

Infotrafic

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed, respectiv curat si partial uscat in zona inalta de munte. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu 6 utilaje si au imprastiat 17 tone de material antiderapant pe DN 18, DN 19, DN 17C si DN 18B. Cerul este acoperit, vizibilitatea in trafic este buna, vantul prezinta intensificari temporare in zona inalta de munte.

Foto: V.S.-D.B.-FB-M-ții Maramureșului/CJSU Maramure

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!