Percheziții domiciliare în Baia Mare, Satulung, Ocna Șugatag și Desești

În cadrul cercetărilor într-un dosar penal, având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ofițerii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Grupei Canine, al tehnicienilor criminaliști și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, au pus ieri în executare simultan două mandate de aducere și 11 mandate de percheziție domiciliară, la imobilele folosite de persoanele bănuite că ar fi implicate în activități ilicite din sfera contrabandei cu țigări.

Perchezițiile s-au desfășurat în Municipiul Baia Mare și comunele Satulung, Ocna Șugatag și Desești, transmite Poliția Maramureș.

În urma activităților procedurale, polițiștii au identificat și ridicat 52.660 de țigarete, susceptibile că provin din contrabandă și care trebuiau supuse unui regim vamal, în valoare de aproximativ 43.000 de lei. Până în prezent în același dosar penal au fost indisponibilizate 102.660 de țigarete, susceptibile că provin din contrabandă.

În continuare, se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, în vederea identificării tuturor participanților la activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere penală, a mai transmis sursa citată.

Și-a întors mașina cu roțile în sus. Polițiștii din Săcel i-au făcut dosar penal

LIVE: Radu Trufan si Sorin Ilies-USR MM, despre zborurile și investițiile de la Aeroportul Internațional Maremureș

Live: Diana Iluț, SFARA TOURS, despre LAST MINUTE și EARLY BOOKING

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!