LIVE: Radu Trufan si Sorin Ilies-USR MM, despre zborurile și investițiile de la Aeroportul Internațional Maremureș

LIVE: Radu Trufan si Sorin Ilies dezbat subiecte importante care vizeaza Municipiul Baia Mare, Aeroportul Internațional Maramures si judetul Maramures

Sorin Ilieș este consilier județean USR Maramureș și membru în conducerea Ligii Aleșilor USR Maramureș. Sorin Ilieș a trăit 13 ani în Statele Unite ale Americii, iar într-un final a decis să revină acasă unde s-a implicat activ în problemele comunității județene. Acesta este analist comportamental. A intrat în politică pentru a participa la efortul colectiv de schimbare a societății alături de oameni de calitate.

Sorin Ilieș, consilier județean USR Maramureș: ”Mi se spune că am o doză de pragmatism. Și așa și este pentru că mă bucur enorm atunci când văd rezultatele.”

Radu Trufan este vicepreședintele Consiliului Județean Maramures și președintele USR Maramureș. Are calitățile necesare unui lider și îi place munca în echipă, fapt pentru care sprijină/participă activ alături de colegii săi parlamentari, consilieri județeni, locali și primari la toate proiectele/evenimentele inițiate de aceștia.

✅️Despre sondajul stradal, care va fi realizat in Baia Mare, despre noile curse aeriene si alte investitii descoperiti urmarind emisiunea ALTERNATIVE, publicată aici.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!