Polițiștii locali au eliberat și igienizat beciul de pe Bulevardul Decebal din Baia Mare. Oamenii străzii nu mai au acces. Intrarea are un lacăt nou

Polițiștii locali de la Biroul de Protecție a Mediului și de la Biroul de Ordine Publică, prin Direcția Utilități din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare au fost astăzi pe Bulevardul Decebal, nr. 11, la beciul în care și-au făcut o locuință improvizată oamenii străzii.

Lacătul a fost desfăcut, iar angajații Direcției Poliția Locală Baia Mare au eliberat subsolul și au igienizat locul. ”Locatarii” nu se aflau acolo în momentul în care s-a derulat acțiunea. La final, polițiștii locali au pus un lacăt nou și au înmânat cheile unui proprietar din imobilul cu nr. 11.

Vis-à-vis de aprovizionarea magazinelor, care se face prin curtea interioară, urmează să se discute și să se stabilească un program pentru ca cei care locuiesc în imobil să nu mai fie deranjați de acest aspect.

Referitor la semafor, acest punct va fi introdus pe ordinea de zi în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulației unde, există și un reprezentant al Serviciului Rutier-Poliția Municipiului Baia Mare. Membrii comisiei vor căuta soluția cea mai bună pentru ca șoferii să nu mai tranziteze curtea interioară pentru a păcăli culoarea roșie a semaforului.

Pe această cale Poliția Locală Baia Mare îndeamnă cetățenii să sune cu încredere la Dispecerat, la numărul de telefon 0372.702.702, atunci când se confruntă cu probleme de acest gen. Angajații Direcției vor ține cont de toate sesizările și vor face tot posibilul pentru a le soluționa.

De remarcat este răspunsul prompt de care au dat dovadă polițiștii locali față de problemele sesizate de locatarii de pe Bulevardul Decebal nr. 11, din Baia Mare.

Facem precizarea că alesul local Bogdănel Gavra a făcut o adresă prin care a sesizat aceste nereguli semnalate de unul din proprietari. Detalii pe acest subiect găsiți în link-ul de mai jos

Oamenii străzii s-au aciuat, la propriu, în beciul unui bloc de pe Bulevardul Decebal din Baia Mare. Bogdănel Gavra a fost la fața locului. Consilierul a început demersurile

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!