Trei băimărenii au furat alimente pentru a supraviețui. Paguba este cuprinsă între 50 și 350 de lei

Conform comunicatului transmis de Poliția Maramureș cele patru furturi s-au petrecut în interiorul magazinelor. Cei care au fost prinși au încercat să sustragă doar produse alimentare, sumele fiind mici.

Era de așteptat să se ajungă și la acest punct dat fiind faptul că pandemia a blocat dezvoltarea economică a orașului Baia Mare punând la zid mulți agenți economici. Folosim această formulă pentru a fi diplomați, însă doar de această dată. Cel mai probabil măsurile dispuse de autorități, respectiv CJSU Maramureș și DSP Maramureș, nu au fost prea inspirate în multe situații. Dacă e să aruncăm o privire spre domeniul HORECA sau spre domeniul OSPITALIER situația e destul de gravă.

Este adevărat că în anumite situații disperate oamenii ajung să facă lucruri inexplicabile, dar să ajungi să fii cercetat de furt și furt calificat pentru 50 de lei, chiar e o nebunie…

Revenind la subiect, cele patru furturi s-au produs, în perioada 17-23 februarie 2021, iar trei dintre făptăși au domiciliul pe raza municipiului Baia Mare, ultimul fiind din Arad.

Astfel, primul furt s-a petrecut la un magazin alimentar de pe strada Grănicerilor. Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat care a sustras bunuri în valoare de aproximativ 50 de lei.

Cel de-al doilea furt a fost făcut tot dintr-un magazin alimentar situat pe Bulevardul Decebal. Aici, polițiștii au identificat o femeie, de 51 de ani, din Baia Mare, care a sustras de pe rafturi produse alimentare în valoare de aproximativ 50 de lei.

Și pe Bulevardul București a fost identificat în interiorul unui magazin, un bărbat, de 30 de ani, care a sustras produse alimentare pe care le-a introdus într-un buzunar.

De asemenea agentul de pază al unei societăți comerciale, tot din Baia Mare a reținut o persoană până la sosirea polițiștilor. Aceasta ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de aproximativ 350 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate de polițiști.

Poliția Maramureș: ”În toate cauzele se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și furt calificat.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!