Un portofel pierdut în apropiere de DIICOT Maramureș a fost găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

Angajații Jandarmeriei Maramureș au recuperat mai multe lucruri sustrase dintr-un autoturism care era parcat la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Oborului. Într-un alt caz, cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmul a reușit să găsească persoana care a ridicat un portmoneu pierdut în față la DIICOT Maramureș.

O patrulă de jandarmi însoțită de un câine de serviciu a observat pe strada Oborului un bărbat care avea asupra sa o cutie din carton voluminoasă. Acesta a fost legitimat. La controlul corporal, patrula a găsit asupra lui mai multe bunuri. Inițial, cel în cauză a precizat că bunurile îi aparțin și că le-a luat din autoutilitara proprietate personală, parcată la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Oborului însă ulterior a recunoscut că autoturismul respectiv nu îi aparține și că bunurile le-a sustras din acesta, profitând de faptul că haionul era închis dar neasigurat. A fost identificată autoutilitara precum și proprietarul acesteia, care a recunoscut bunurile respective ca fiind ale sale.

Un alt incident soluționat de un subofițer al Jandarmeriei Maramureș, care executa serviciul în postul de pază și control acces permanent, la obiectivul DIICOT Maramureș a fost sesizat de către personalul din cadrul instituției despre lipsa unui portofel. În urma vizionării înregistrărilor camerelor de supraveghere, jandarmul a observat momentul în care portofelul a fost pierdut de către persoana în cauză, pe trotuarul din fața instituției și că la scurt timp oprește un autoturism, iar o persoană coboară și ridică bunul.

S-a reușit identificarea proprietarului mașinii, precum și a persoanei care a luat bunul pierdut. În scurt timp, portofelul a fost recuperat și înmânată proprietarei, care a confirmat faptul că nu lipsește nimic din conținutul aceastuia, a transmis Jandarmeria Maramureș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!