A plecat din supermarket cu coșul plin, fără să plătească. Coșul a atras privirea unei patrule de jandarmi aflată întâmplător pe strada Vlad Țepeș din Baia Mare

Un tânăr din Ardusat a plecat dintr-un supermarket cu tot cu coșul de cumpărături fără să achite bunurile aflate în el. Ghinionul lui a fost că s-a ”întâlnit”, întâmplător, pe strada Vlad Țepeș din Baia Mare, cu o patrulă a Jandarmeriei Maramureș.

Mr. Radu Vasile, purtător de cuvânt Jandarmeria Maramureș: ”În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15:00, jandarmii din cadrul patrulei canine aflată în serviciu pe raza municipiului Baia Mare, în fața unui imobil de pe strada Vlad Țepeș au observat un tânăr care avea în mână un coș pentru cumpărături pe care era inscripționat numele unui supermarket, în care se aflau mai multe bunuri. Jandarmii au legitimat persoana, un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Ardusat și i-au solicitat să le arate bunurile din coș. Tânărul a prezentat bunurile spunând că le-a cumpărat de la un supermarket din Baia Mare și că bonurile pentru acestea le-a pierdut pe drum.”

Întrebat despre motivul pentru care a plecat cu tot cu coșul de cumpărături acesta a declarat că a sustras bunurile și că a părăsit incinta supermarketului prin zona de acces clienți fără să fie observat de către personalul magazinului. După acestea, jandarmii împreună cu tânărul și cu produsele sustrase s-au deplasat la supermarketul indicat unde un reprezentant al magazinului a inventariat bunurile sustrase și a stabilit prejudiciul ca fiind în valoare de peste 420 de lei.

Persoana în cauză și actele de constatare au fost predate către Poliția Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor, precizează sursa citată.

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!