(FOTO)Patru percheziții domiciliare desfășurate în Borșa. Polițiștii au găsit o matriță cu sertizor de confecționat cartușe de vânătoare

Patru percheziții domiciliare au fost desfășurate pe raza localității Borșa de polițiștii Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Cele patru locații aparțin unui singur bărbat cu domiciliul în localitatea menționată. Polițiștii au găsit mai multe tuburi de cartușe, dar și o matriță cu sertizor pentru confecționarea cartușelor de vânătoare.

Poliția Maramureș: ”Ieri, 17 august, polițiștii Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu lucrători din cadrul Poliției Orașului Borșa, sprijiniți de luptători din cadru S.A.S. Maramureș, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus au efectuat patru percheziții domiciliare în baza mandatelor de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Vișeu de Sus. Perchezițiile au fost efectuate la locuințele și dependințele unui bărbat de 52 de ani din Borșa, precum și la o casă cu anexe situată într-un loc izolat.”

În timpul perchezițiilor domiciliare efectuate au fost găsite și confiscate 48 tuburi de cartușe, cu capsele percutate, provenind de la cartușe militare, două proiectile tip glonț și o capsă percutată, trei lațuri metalice pentru capturarea animalelor sălbatice, o trusă de curățat arma compusă din 7 piese și un dispozitiv de curățat arma artizanal (tip șnur), o matriță cu sertizor de confecționat cartușe de vânătoare.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este autorizat pentru a deține, purta și folosi arme și muniții de nici o categorie.

În cauză, polițiștii continuă cercetările față de bărbat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

Foto-Poliția Maramureș

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!