Baia Mare: I-au luat din buzunar 11.000 de lei și 850 de euro în timp ce întreținea relații sexuale pe bani cu o tânără. Tâlharii au fost arestați

Tâlharii, care au lăsat fără monetar clientul tinerei, făceau parte dintr-o grupare infracțională. Mergând pe fir, polițiștii au reușit să o destructureze.

Poliția Maramureș: ”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare au reușit destructurarea unui grup infracțional specializat în săvârșirea unor infracțiuni de tâlhărie calificată. Doi bărbați, în vârstă de 24 și 37 de ani, au fost reținuți de polițiști și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, iar un al treilea este cercetat în stare de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Cercetările polițiștilor au început la data de 2 noiembrie când, în jurul orei 23.30, un bărbat a sunat la 112, pentru a sesiza faptul că a fost victima unei tâlhării. În timp ce se afla împreună cu o tânără într-un apartament din municipiu, unde beneficia de serviciile sexuale ale acesteia, peste ei au intrat trei bărbați care l-au agresat și l-au amenințat cu un cuțit și i-au sustras din buzunarul de la pantaloni suma de 850 euro și 11.000 lei.”

În data de 4 noiembrie, în urma activităților informativ-operative și de cercetare, efectuate de lucrătorii Biroului de Investigații Criminale, s-a reușit identificarea agresorilor și recuperarea integrală a prejudiciului creat. Există indicii că acest grup infracțional a mai comis astfel de fapte, așa încât cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, arată sursa citată.

Polițiștii recomandă persoanelor interesate de servicii sexuale contra cost să cunoască prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și să evite astfel de manifestări, întrucât riscă să devină victime ale unor infracțiuni grave.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!