Un șofer din Strâmtura și altul din Dumbrăvița au picat la testarea cu etilotestul. Ambii s-au ales cu dosar penal

Primul șofer a fost găsit de polițiști, în trafic, pe raza localității Slătioara, iar cel de-al doilea a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare. Alcoolemia ridicată i-au făcut pe amândoi să pice la testarea cu aparatul etilotest.

Primul caz, a fost înregistrat în cursul serii de ieri, 24 februarie, la ora 21.40, când polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DJ 171D, mai exact pe șoseaua care trece prin satul Slătioara. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 48 de ani din Strâmtura.

Poliția Maramureș: ”Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Centrul de Permanență Strâmtura, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.”

Al doilea caz a fost depistat pe raza municipiului Baia Mare. Polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul București, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Dumbrăvița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Baia Mare unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!