Patru bărbați au intrat după gratii. Aceștia au domiciliile în Șomcuta, Baia Mare și Recea

6 ani și 10 luni pentru contrabandă și infracțiuni rutiere

Patru mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost emise ieri de Judecătoria Baia Mare, transmite Poliția Maramureș. Cea mai mare pedeapsă a fost dată de instanță pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă și infracțiuni rutiere. Autorul, domiciliat în Baia Mare va sta după gratii 6 ani și 10 luni.

Polițiștii din Şomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 40 de ani din Satulung. Acesta este condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele a doi bărbați de 22 respectiv 39 de ani din Baia Mare. Bărbatul de 39 de ani a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă și infracțiuni rutiere, iar tânărul de 22 de ani a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Totodată, polițiștii Postului de Poliție Comunal Recea au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat de 28 de ani din Recea. Acesta este condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Toți bărbații au fost încarcerați în Penitenciarul Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!