Bărbat tâlhărit la intrarea în Parcul Mara

O altă femeie a fost și ea atacată pe Aleea Serelor din Baia Mare. Autorii au fost arestați

Trei adolescenți au fost arestați preventiv după ce au atacat la intrarea în Parcul Mara un bărbat de 87 de ani, iar pe Aleea Serelor o femeie de 64 de ani pentru a le lua banii.

Cei trei sunt cercetați penal pentru tâlhărie calificată.

”În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea a trei persoane, bănuite de comiterea a două fapte de tâlhărie calificată săvârșite în zilele de 30 decembrie 2022 și 06 ianuarie 2023. În fapt, este vorba despre patru tineri în vărstă de 12,15,17 și 18 ani, toți din Baia Mare, care, în zilele menționate anterior ar fi agresat fizic și deposedat prin violență un bărbat de 87 de ani și o femeie de 64 de ani, de borseta sau geanta pe care le aveau asupra lor și în care dețineau bunuri personale și diferite sume de bani. Polițiștii băimăreni au reușit identificarea acestora, iar în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celor trei în vârstă de 15,17 și 18 ani, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Maramureș”, a transmis Poliția Maramureș.

Procurorul de caz i-a dus pe cei trei tineri în fața instanței din cadrul Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Instanța a considerat că cei trei sunt un pericol social și a dat curs solicitării magistratului.

  • Fmm de colorați refuzați de Auschwitz. De om de 80 de ani va luați? Ba, voi trebuia sa ajungeți în toaleta nu în maternitate….

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!