17 septembrie. Închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din Baia Mare. Două parcări vor fi și ele închise - Ziarul de Maramures

17 septembrie. Închiderea circulației rutiere pe mai multe străzi din Baia Mare. Două parcări vor fi și ele închise

În data de 17 septembrie 2023, în municipiu are loc evenimentul sportiv ”Baia Mare Half Marathon”. Prin urmare sunt impuse câteva restricții de circulație.

Astfel, se închide integral traficul rutier, în data de 17 septembrie 2023, în intervalul orar 06.00-14.00, pe următorul traseu:

Piața Libertății, de la str. Podul Viilor până la magazinul central; străzile: Gheorghe Șincai-Culturii (zona Colegiului Național Vasile Lucaciu), Podul Culturii-Bulevardul Independenței (prin fața Bibliotecii Județene Petre Dulfu)- Bulevardul Independenței (bucla de la Facultatea de Litere-UNBM)-retur pe Bulevardul Independenței-Universitate-Victoriei-Podul Viilor.

-Pentru Bulevardul Independentei-inchiderea si securizarea pentru toate benzile, ambele sensuri.

-Pentru str. Victoriei-inchidere și securizare prima bandă, cea de pe partea cu Colonia Pictorilor, biserica catolică SF. Anton de Padova; rămâne deschisă circulația pe str. Victoriei pe câte un sens de mers și se va prelua traficul de pe str. Minerilor, banda care merge spre Victoriei.

-Se închide integral Podul Viilor și str. Podul Viilor până la Piața Libertății.

Închiderea parcării din Piața Libertății (Minerul), parcarea de pe strada Podul Viilor și parcarea de pe strada Gheorghe Șincai (tronson str. Podul Viilor-magazin Central), începând cu ziua de sâmbătă, 16 septembrie , ora 16.00 și până duminică, 17 septembrie 2023, ora 15.00.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute ocolitoare.

Restricțiile au avizul Comisiei municipale de sistematizare a circulației.

Stire publicata in 30 august 2023: CLICK: (FOTO)S-a pus în circulație drumul de legătură Baia Sprie-Baia Mare

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!