84 de înștiințări lăsate de polițiștii locali pentru șoferii care nu au plătit taxa de parcare

84 de înștiințări au fost lăsate pe parbrizele autoturismelor staționate de șoferi în parcările cu plată aflate pe raza municipiului Baia Mare. Înștiințările îi anunțau că nu au plătit taxa de parcare…

Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație care execută controlul în parcările publice cu plată de pe raza municipiului Baia Mare au întocmit un număr de 84 înștiintări pentru lipsă tichet de parcare. Sancțiunile contravenționale se ridică la suma totală de 4.200 lei. Totodată au fost întocmite 61 de procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 6.100 lei, precizează Direcția Poliției Locale Baia Mare.

De asemenea doi șoferi, care și-au parcat autoturismele pe locurile dedicate pentru persoanele cu dizabilități au fost sancționați de polițiștii locali cu câte 500 de lei fiecare.

Și tot polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație au somat proprietarul unui autovehicul abandonat pe domeniul public să-și ridice mașina voluntar în termen de 10 zile.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație au depistat și luat în evidență un autovehicul abandonat pe domeniul public. Proprietarul a fost somat să-l ridice voluntar de pe domeniul public în termen de 10 zile de la data primirii somației, a mai precizat sursa citată.

Vă reamintim faptul că începând cu data de 22.03.2021 polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație desfășoară activități de control în parcările publice cu plată aflate pe raza municipiului Baia Mare, în intervalul orar 06.00-20.00.

Acțiunile Poliției Locale sunt dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!