Alin Sebastian Bîrda, primar: 20-31 martie Campanie de curățenie în Baia Sprie

Primarul orașului Baia Sprie anunță începerea curățeniei de primăvară. Activitățile se vor desfășura în perioada 20-31 martie 2023. Acestea sunt derulate de angajații Direcției de Lucrări Publice din cadrul Primăriei Baia Sprie.

Ca și o noutate, în cazul în care angajații Direcției de Lucrări Publice nu colectează deșeurile de vegetație uscată, cetățenii au posibilitatea să anunțe administrația locală sunând la numărul de telefon 0759.040.451, în intervalul orar 8:00 – 15:00.

Alin Sebastian Bîrda, primarul orașului Baia Sprie: ”Începem curățenia de primăvară a domeniului public din jurul gospodăriei și a blocurilor. Cum ne implicam? Strângem deșeurile și gunoaiele de pe spațiile verzi din fața caselor și a blocurilor; strângem pentru colectare vegetația uscată din curți și din spațiile verzi de lângă casele noastre; le depozităm la marginea proprietății, lângă căi de acces. Pe parcursul acestor două săptămâni vegetația uscată va fi colectată de către angajatii Direcției de Lucrări Publice. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă, puteți anunța telefonic la nr. 0759.040.451, în intervalul orar 8:00 – 15:00. Ține de fiecare dintre noi ca orașul să fie îngrijit și curat.

Primarul are și un mesaj pentru cetățenii din orașul Baia Sprie: Vă așteptăm să vă angajați alături de noi în campania de curățenie!

Foto-arhiva

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!