Bogdănel Gavra, consilier local: Am stat de vorbă cu localnicii de pe Griviței. Îmi doresc să fiu vocea cetățenilor în Consiliul Local Baia Mare

Consilierul local Bogdănel Gavra s-a deplasat pe strada Griviței din Baia Mare, după ce mai mulți locuitori de aici au adus în atenția opiniei publice faptul că sunt nemulțumiți cu privire la faptul că pe strada unde locuiesc ei urmează să se construiască blocuri.

La fața locului, Bogdănel Gavra a fost însoțit și de colegi de-ai săi din cadrul Consiliului Local Baia Mare. Acesta a explicat că oamenii, de fapt, sunt nemulțumiți deoarece nu doresc ca lângă casele lor să apară blocuri.

Bogdănel Gavra, consilier local PMP: ”Locuitorii cartierului Griviței, ne-au solicitat o întâlnire, generată de un anunț, cu privire la construirea unor blocuri pe strada unde ei locuiesc. Mi-am dorit să fiu “vocea cetățenilor” și de aceea am dat curs, invitației unde cei aproximativ 30 de vecini ne-au prezentat, din cunoștințele dânșilor, ceea ce se dorește a se construi în această zonă și faptul că practic strada Griviței, va fi extrem de aglomerată, datorită densității autovehiculelor.”

Bogdănel Gavra a declarat pentru ziarul de Maramureș că într-adevăr la nivelul Primăriei Municipiului Baia Mare există două variante de PUZ.

Bogdănel Gavra: ”Din verificările pe care le-am făcut, la nivelul Primăriei există două variante de PUZ, respectiv unul care prevede construirea de blocuri și altul care are prevăzut construirea a opt case de tip duplex pe strada Griviței. Vreau să fac precizarea că am stat de vorbă cu proprietarul terenului pe care ar fi trebuit să se ridice construcțiile, iar acesta m-a asigurat că varianta de blocuri nu mai este de actualitate. Eu consider că blocurile nu au ce căuta pe o stradă unde sunt doar case.”

În încheiere, Gavra a punctat faptul că a stat de vorbă cu localnicii de pe strada Griviței deoarece își dorește să fie o voce a cetățenilor în Consiliul Local Baia Mare. Alesul spune că și-a exprimat această dorință prin prisma faptului că va fi prezent în mijlocul băimărenilor ori de câte ori, aceștia, vor avea nevoie de el și este hotărât să dea curs tuturor sesizărilor care vor ajunge în atenția lui.

Pentru băimăreni, Bogdănel Gavra va lua pulsul orașului și va milita pentru binele cetățenilor în permanență în cadrul Consiliului Local Baia Mare.

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!