VIDEO: S-a început montajul echipamentelor la pârtia olimpică de schi de la Borșa. Lucrările avansează într-un ritm susținut, spune Ion Sorin Timiș, primarul orașului

Primarul orașului Borșa spune că lucrările de pe pârtia olimpică de schi avansează într-un ritm susținut, fiind astfel respectat calendarul de finalizare al lucrărilor propuse.

Echipa austriecilor și a italienilor a început montajul echipamentelor.

Ion Sorin Timiș, primarul orașului Borșa: ”V-am promis că vom putea să schia acasă pe o pârtie olimpică de schi și, spre deosebire de alții care doar au promis, eu mă țin de cuvânt. Lucrările de pe șantierul Pârtiei olimpice de schi avansează în ritm susținut. În fiecare zi muncitorii mai adaugă câte o etapă finalizată pentru a respecta calendarul propus și asumat. În această perioadă echipa de austrieci de la Doppelmayer și echipa de italieni de la Techoalpin au început montajul echipamentelor. Continuăm pe drumul cel bun!”

Vă reamintim faptul că edilul din Borșa speră ca pârtia olimpică de schi să poată fi inaugurată la începutul sezonului de iarnă 2021-2022.

Mai multe detalii pe acest subiect găsiți aici – Pârtia olimpică de la Borșa se va deschide în sezonul de iarnă 2021-2022. Primarul Ion Sorin Timiș spune că lucrările vor fi finalizate în luna octombrie


Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!