Baia Mare: Cu implicarea consilierului local Bogdănel Gavra, alte două cazuri au fost soluționate de administrația locală

În urma demersurilor făcute de consilierul local Bogdănel Gavra, locuitorii blocului 2B de pe Aleea Serelor din Baia Mare au un nou cazan care să le furnizeze apa caldă la robinete.

La sesizarea cetățenilor, consilierul local a făcut public cazul acestora, iar SPAU Baia Mare a montat un cazan nou, deoarece cel vechi era fisurat. AICI-Locatari bloc ANL, Serelor: Chiar vă bateți joc de noi? Nesimțire individuală sau lipsă de respect colectivă?

Bogdănel Gavra, consilier local: ”Orice problemă rezolvată reprezintă un moment de satisfacție când te afli într-un serviciu public, aceasta fiind rațiunea în a reprezenta interesele comunității din care faci parte. După o lungă perioada în care locatarii au suferit privațiuni și nu au beneficiat de condiții elementare de confort, astăzi s-a intrat într-o stare de normalitate prin schimbazarea cazanului defect la imobilul 2B de pe strada Aleea Serelor. Sunt convins că printr-o conlucrare strânsă între cetățeni și administrația publică locală toate problemele băimărenilor pot fi rezolvate în beneficiul comun al tuturor, inclusiv cele privind valoarea corectă a taxelor plătite de locatarii ANL pentru utilități. Și asta pentru că agenda cetățeanului reprezintă o prioritate firească de care trebuie să ținem seama în munca noastră de zi cu zi. Baia Mare trebuie să devină o comunitate unită și prosperă!”

Un alt caz prezentat de consilierul local Bogdănel Gavra este cel al copacilor uscați și neglijați de SPAU Baia Mare. Într-un final administrația publică locală a răspuns pozitiv sesizărilor făcute de cetățeni prin reprezentantul lor, Bogdănel Gavra și s-a acționat pentru îndepărtarea copacilor uscați.

Bogdănel Gavra, consilier local: ”Administrația publică răspunde pozitiv sesizărilor făcute de cetățeni intervenind la îndepărtarea arborilor uscați și al coronamentului care pune în pericol integritatea fațadelor, mașinilor parcate și al locatarilor. Comunicarea corectă și intervenția promtă sunt esențiale în conlucrarea dintre autorități și băimăreni, asigurând rezolvarea problemelor de pe agenda publică. Învit pe concetățenii mei să sesizeze în continuare aspecte din viața comunității participând astfel activ la viața civică a municipiului nostru. Marți s-au tăiat arborii uscați de pe Bd. Republicii nr. 56.”

Sperăm ca SPAU să nu se limiteze doar la arborele uscat de pe Bulevardul Republicii și să acționeze în consecință și la celelalte locații-Baia Mare, orașul în care mor copacii      Băimărenii din Cartierul Gării, sesizează. Cetățenii cer tăierea arborilor uscați

Băimărenii care se confruntă cu probleme în cartierele lor pot lăsa sesizările în mesageria privată a paginii de Facebook Gavra Bogdănel Viorel – vocea cetățenilor

Foto-Bogdănel Gavra FB

 

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!