(FOTO)Baia Mare: Viceprimarul Zsolt István Pap a participat la o acțiune de ecologizare în zona turistică Blidari-Cascada Stur

Viceprimarul Zsolt István Pap a participat la o acțiune de ecologizare în zona turistică Blidari-Cascada Stur. Acțiunea s-a desfășurat miercuri, 14 septembrie la inițiativa conducerii Comitetului de Masiv pentru Grupa de Munți Nordică, filiala Maramureș.

În calitate de reprezentant al Primăriei Baia Mare alături de reprezentanți ai instituției Prefectului, ai Consiliului Județean Maramureș, Direcției Silvice Maramureș și ai altor instituții descentralizate am strâns zeci de saci cu mizerie, de la PET-uri, sticle, resturi menajere, până la saltele, articole vestimentare, cauciucuri, mese și scaune din plastic. Mă bucură faptul că instituțiile reprezentate la nivel de conducere au fost prezente la aceastã acțiune în schimb consider că problema deșeurilor aruncate este mai complexă, iar rezolvarea ei nu constă doar în asemenea măsuri (de curățare) ci mai ales în soluții ce vizează sursa problemei: educația oamenilor. Așadar mai avem de lucru, mult, dar puterea exemplului întotdeuna este motivatoare. Victor Hugo avea o vorbă : “Frumusețea naturii este egalatã numai de frumusețea sufletului”. Ei bine, în cazul nostru, “sufletul “ nu arată prea bine, a scris pe pagina sa, de Facebook, viceprimarul municipiului Baia Mare, Zsolt István Pap.

Foto- Zsolt István Pap, FB

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!