Tânăra, care a căzut de la etajul 8, începe să-și revină. Dr. Vasile Pop: ”Pacienta este un pic mai bine”

Tânăra de 18 ani, care în seara zilei de marți, 23 noiembrie, a căzut de la etajul 8 al unui bloc situat pe Bulevardul Traian din Baia Mare pe plafonul unui magazin, începe să-și revină.

Dr. Vasile Pop, din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare a declarat faptul că în seara nefericitului eveniment, din 23 noiembrie, fata a fost într-o comună profundă, iar astăzi, 25 noiembrie, coma s-a superficializat.

Dr. Vasile Pop, Spitalul Județean, Baia Mare: ”A fost într-o comă profundă, comă care acum s-a superficializat. Pacienta este un pic mai bine. Tensiunea arterială și frecvența cardiacă sunt mai bune, starea de conștiență se ameliorează. În continuare este menținută intubată.”

Pentru că la impactul cu plafonul, fata a suferit o fractură mare de bazin, dar și de membre inferioare, medicul a fost întrebat dacă tânăra va mai avea șansa de a merge din nou.

Dr. Vasile Pop, Spitalul Județean, Baia Mare: ”Având o fractură mare de bazin și dacă își revine din această stare, tânăra de 18 ani, are o șansă să meargă din nou.”

La prima evaluare făcută de specialiștii unității medicale, în seara zilei de 23 noiembrie, fata a fost într-o stare generală gravă, în comă, intubată cu politraumatism pneumotorace, fractura de bazin și de membre inferioare.
La această oră, tânăra se află internată la Terapie Intensivă sub monitorizarea atentă a cadrelor medicale. Prognosticul încă este unul rezervat.

La o scurtă analiză, fata ar fi căzut în picioare și de aici norocul ei că încă mai este în viață.

Dr. Vasile Pop: ”Este probabil să fi căzut în picioare. Nu a căzut în cap, pe spate sau pe burtă.”

ACTUALIZARE ora 13.50

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Baia Mare spun că: ”cercetările desfășurate până în prezent relevă o posibilă tentativă de suicid.”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!