Breaking News

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: 1,2 miliarde de lei prin Programul Național de Investiții “ANGHEL SALIGNY”

Peste 100 de proiecte, în valoare de 1.253.058.471,09 lei, au fost aprobate pentru Maramureș în Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, a transmis vineri, 12 august, președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan.

Acest program, susținut și realizat de Partidul Național Liberal în septembrie 2021, are ca obiectiv principal modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală, drumuri județene și locale, în infrastructura de rețele edilitare: apă și canalizare, precum și pentru extinderea rețelei de distribuție a gazelor naturale.

Ionel Bogdan, președintele Consiliul Județean Maramureș: ”Din această sumă, 716 milioane lei sunt pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor și podurilor, iar 537 milioane lei sunt prevăzuți pentru proiectele de extindere a rețelelor de apă și canalizare. Consiliul Județean Maramureș a primit 140 de milioane lei pentru realizarea a trei obiective de investiții, și anume: Reabilitare DJ108A Gârdani – limită județul Sălaj, Reabilitare DJ108E Mireșu Mare – Lucăcești – Dăneștii Chioarului – Pribilești – Mogoșești – Hideaga (DJ193), Reabilitare DJ182B Baia Mare – Coaș.”

De precizat ar fi faptul că, Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș a susținut încă de la început acest program prin care Guvernul României asigură implementarea proiectelor pentru serviciile de bază în localitățile din România.

Ionel Bogdan, președintele Consiliul Județean Maramureș: “Așa cum am promis, fiecare administrație locală va primi banii necesari pentru implementarea proiectelor de dezvoltare a comunităților. Am susținut Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” încă de la început pentru că este un plan foarte bun prin care administrațiile locale pot primi banii necesari atât pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere, cât și pentru dezvoltarea rețelelor de apă, canalizare și de gaze. Mulțumesc Guvernului și premierului Nicolae Ciucă pentru sprijinul pe care îl oferă județului nostru. Mulțumesc parlamentarilor PNL Maramureș pentru susținerea programului!”

Lasă un comentariu

error: Conținut protejat !!